Vacature Leerling Geweermaker

Bij PIROSPORT zijn wij dagelijks bezig met het ontwikkelen en produceren van de mooiste customgeweren voor klanten over de hele wereld. Daarnaast repareren wij pistolen en geweren voor klanten en verenigingen.

We groeien hard en zijn op zoek naar een leerling geweermaker!

Jij:

  • bent (bijna) klaar met je opleiding metaalbewerking
  • hebt ervaring met wapens, bent lid van een schietvereniging of je hebt een jachtakte
  • hebt een goed gevoel voor humor en vindt het geen probleem om mee op reis te gaan (Slowakije, Denemarken, Frankrijk, Zuid Afrika)
  • wil absurd hard werken om ALLES te leren van de beste geweermakers in Nederland

Vier keer ja? Lees dan verder hoe je toekomst eruit kan zien.

Van dinsdag tot en met zaterdag kom je stipt om 9.30 uur aan op Stormsweg 100. We starten de dag met koffie (“want zonder koffie ontploffie”) en bespreken de plannen voor die dag. Daarna gaat iedereen aan de slag. Werkdagen eindigen rond 18 uur, behalve op woensdag (koopavond).

De eerste periode ga je alles leren over pistolen en geweren door ze uit elkaar te halen, schoon te maken en weer in elkaar te zetten. Je leert kleine reparaties uit te voeren. Naast werken in de werkplaats krijg je ook veel theorieles over onder andere ballistiek, herladen, munitie en kruit, wetgeving en omgaan met klanten.

Als deze basis goed is, gaan je taken uitbreiden en zul je gaandeweg steeds meer (zelfstandig) oppakken.

Deze droombaan heeft uiteraard ook minder leuke klusjes, opruimen en schoonmaken hoort ook bij je dagen.

JA! JA! Dit wil ik! Vertel mij hoe ik kan solliciteren?

Simpel, stuur zo snel mogelijk een mail naar info@pirosport.nl en vertel ons kort over jezelf, je ervaring en waarom wij jou moeten aannemen.

Groeten,

Pim en Kevin