Knallende actie in november

Hij is terug van weggeweest: de november-actie*! We knallen ze er gewoon uit tegen bizarrrrrrre prijzen.

Neem bijvoorbeeld de ouwe trouwe HS Product XDM pistolen. Goed, degelijk afgewerkt en bovenal betrouwbaar!
Dan is er de nieuwe en innovatieve Arsenal. Dat ding legt laag in je klauwe ouwe! Super goed voor de snelle schietert!

 

De ouwe trouwe Beretta 92! Neem er 2 en je kan zo in een Japanse film je ding gaan doen. We hebben er maar eentje dus je zal je moeten beperken tot reguliere disciplines, maar de prijs is er wel naar. Maarrrrr….hou je vast, komtie….er zit een hagelnieuwe .22 wisselset bij! Samen voor een lekkah prijsje af te halen.

Chiappa is er ook bij! Voor het betere budget John Wayne effect hebben we ook de angstaanjagend nauwkeurige .22 revolvertjes. De prijs…..je gaat het niet geloven….

Dan is er nog Grandpower. Zo goed dat we gek zijn om die in de uitverkoop te slingeren. Maar we discrimineren niet graag dus hop, die gaan mee over de schutting.

De Browning Buckmark kan dan ook niet achterblijven, dus daar hebben we ook 2 van!

Voor het betere “rammelmaarraakwerk” hebben we ook een stapel Stribogs. Dit befaamde SMG apparaatje weigert gewoon nooit, wat je er ook in stopt! Ga je IPSC of DSR schieten? Je gaat gewoon niet zonder lopen te kennen! We hebben nog 1 stuks A2 met verlengde handguard en nog 3 stuks A3tjes dus sla je slag voor dat ze weg zaaaaain!!!!!!

Je wil wat sjiekers en wat meer “oemf” als je dan toch bezig bent. Kan ook! Wat dacht je van deze 2 prachtige .45 ACPtjes? Een prachtige PIRO custom Peter Stahl met alles erop en eraan. Burnt bronze Cerakote, EGW binnenwerkje en alu greepjes. Er zit nog net geen spoiler op.

Of de machtigprachtige S&W Performance centre 945. Bam! Gewoon omdat het kan voor een mooie prijs.

Ja maar…….jullie doen toch vooral custom Long Range buksen? Klopt. Dus we doen ook een paar buksjes eruit. Al was het maar om jullie ervan te overtuigen (als dat al nodig is) dat jullie Long Range moeten gaan schieten en dat pistolen en revolvers veeeels te korte geweren zijn zonder kijkers en kolven.

Wat dat dacht je van deze Howa 1500 in een Bifrost kolf en voorzien van een PIRO precision 6,5x47 lapua loop. Hebben we er ook nog de haarverwarrende Aeolus opgegooid en om het af te maken prijkt daar een Bushnell XRS kijker en een Spuhr montage op. Deze prijswinnaars-editie gaat weg tegen een wel heul HEUL HEUL lage prijs. Maar ja, jullie wilden hem zo hebben dus stellen we hem dan ook voah wenag beschikbaar.

Alle aanbiedingen en meer kun je vinden op deze pagina.

*de novemberactie start VANDAAG en loopt tot 30 november, op=op!